3/16/2010

Viatge d'estudis (I), Paris

Des d'ahir soc a Paris, acompanyant els meus alumnes de quart d'ESO a un dels darrers actes de servei al Cañada. Tot va força bé i els alumnes col·laboren. Paris està magniíic i hem tingut la sort que la primavera començà aquesta setmana. Aquesta nit miro el diari per veure que passa al món i trobo la notícia del tancament de línies de batxillerat a Instituts de Barcelona. Els professionals del fingiment, exerceixen la seva funció amb sorpresa però és clarament la crònica d'una mort anunciada. La representant d'USTEC parla del classisme d'aquesta administració, pretesament socialista, però és força discutible ignorar la mediocre realitat des centres amb batxillerats gairebé ficiticis. L'esllavissament cap a un ensenyament classista comença fa quinze anys i llavors als d'USTEC els hi semblava la mar de bé.

Etiquetes de comentaris: , ,

3 Comments:

Blogger Teresa Costa-Gramunt said...

L'esllavissament classista de l'ensenyament (campanya perfectament orquestrada i els progres han estat els elements eficaços al servei de les forces obscurantistes i no se n'han enterat fins ara!) el vaig besllumar fa més de trenta anys, a l'hora d'escolaritzar els meus fills. Rebaixar el nivell de l'ensenyament públic ha estat un èxit. Els bons professors i els bons alumnes en són les víctimes.

10:38 a. m.  
Blogger lola said...

Jo diria que és pitjor: Encara ara no se n'han enterat! Veuen que venen maldades, però no saben el perquè, això els obligaria a un excès reflexiu i unes conclusions poc agradables per a si mateixos. Amb la qual cosa tot intent d'endreçar sensat no serà tingut en compte.

7:13 a. m.  
Anonymous mina. said...

Per sort ja es pot començar a malparlar de la USTEC sense haver-se d'exiliar prèviament :-P

11:37 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home