9/13/2009

Capacitats paranormals ( o discursos para anormals)

Alguns en tenen. L’editorial de la Vanguardia d’avui és una mostra. El senyor director insisteix, és un tòpic repetit, en parlar de la LEC com solució possible a la pèrdua de l’autoritat dels professors i el valor de l’esforç. La vinculació entre aquestes intencions i el text avalat pels responsables del deteriorament provocat per la LOGSE és, pels que només dominem els procediments habituals de lectura, un complet misteri.

Etiquetes de comentaris: ,

2 Comments:

Anonymous Xavier said...

No se trata sólo del editorial de hoy. Hace meses que en LA VANGUARDIA se alaban las supuestas bondades de la ley, sin explicar porque es tan buena. Les debe gustar tanto porque es una muestra de la "sociovergencia" que, de facto, està vigente desde hace años en importantes sectores del país, como bien sabes.

8:19 p. m.  
Blogger "el Primo" said...

El que no entenc és tota aquesta història de la "cultura de l'esforç". Què és la "cultura de l'esforç"? Potser és una cultura segons la qual tot s'ha de fer amb gran esforç? Quina imbecilitat! Que no saben que l'esforç és un bé escàs, i que per tant s'ha d'administrar amb molta cautela?

9:55 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home