6/19/2008

constatació

Tota la meva vida he defugit arribar a aquesta conclusió, segurament per por, però cada cop em costa més defugir-la: l’escola obligatòria va ser un invent massa prematur.

Etiquetes de comentaris:

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

no me jodas, jordi. Quién te educó a tí? Un perro?

8:27 p. m.  
Blogger Jordi said...

Em sembla que aquest blog està ben farcit de testimonis de la meva admiració envers persones que m'han educat. Llevat d'un cas, tots pertanyen a institucions acadèmiques. Quan dic això, no estic dient res contra l'escola com a institució, ni contra la nostra escola en particular ni contra cap altre. Més aviat la meva amargor, certament aquesta constatació fou feta en un moment d'amargor, es dirigeix contra allò que el públic espera i vol de les escoles. El contxt de fet és un article de l'Avui on es fa ironia sobre la professió de mestre de manera força grollera. No és pas allò que allò que oferia i encara ofereix l'escola no tingui valor, sinó el fet que una bona part del públic el que prioritàriament vol és altra cosa

8:50 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Estimado Jordi, tu afirmación acerca de que "l'escola obligatòria va ser un invent massa prematur" creo que forma parte de esa tendencia socio-psicológica tuya de antipatía general hacia, no la raza humana, como así define este término el diccionario, sino hacia aquellos docentes que no entran en tu "concepción epistemológico-ideológica", que creo sueles manifestar en tus...digamos reflexiones personales.
Justificar además que lo escribiste en un momento de "amargor" personal viene a resaltar ese idea de tu caracter misántropo.
Estoy de acuerdo en que el público "prioritàriament vol altra cosa" con respecto a la escuela primaria. Yo, como parte de ese público también quisiera otro tipo de docente de secundaria que, evidentemente tú no representas.
Parafraseando una de esas tus "personales reflexiones" guiadas desde tu misantropía (14-12-2005 titulada FINAL DE TRIMESTRE) "es constatable el bajo nivel intelectual y profesional de muchos profesores de secundaria" Item más a parafrasearte "la veritat és que per res del món confiaria un fill meu a un bon nombre dels profesores como tú.
Saludos
Un ciudadano

4:42 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home