7/03/2007

Lizcano

Mentre estava preparant la tesi em vaig interessar, tot seguint el fil dels pensaments de Husserl a la crisi de les ciències europees, per la qüestió de l’origen de la geometria. En aquells temps, de fet uns mesos després que acabés la tesi, es publica un llibre intitulat Imaginario colectivo y creación matemàtica, que és un dels més estimulants dels que recordo haver llegit en aquella època. El Ramon en feu una recensió per l’Anuari de la SCF. Òbviament, el llibre no li interessà a ningú més i no havia tornat pensar en el seu autor fins que l’altre vaig veure a Internet que ha publicat un segon llibre a la xarxa, totalment accessible de manera gratuïta. El llibre es troba a la següent adreça:
http://www.ech.es/cgi-bin/xdoc20/media/media.pl?ref=102988
No m’ho he llegit encara, però si és la meitat de bo que l’altre valdrà la pena. En tot cas, sembla que per aquesta mena de literatura la publicació en la xarxa és una possibilitat molt més enraonada que l’establiment de relacions amb editorials, normalment complexes i decebedores.

Etiquetes de comentaris:

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

bona notícia; procuraré llegir-lo aquest estiu. I certament, aquest tipus de llibre de poc tiratge només té un lloc a la xarxa, com a mínim pels problemes innecessaris que, com dius, comporta la relació amb les editorials.

4:13 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home